joi, 6 iunie 2013

Ziua celor care ne învață

Activități desfășurate în cadrul școlii în ziua de 5 iunie 2013, zi denumită generic
ZIUA ÎNVĂȚĂTORULUI
Clasele I - VIII au organizat o expoziție cu mesaje ale elevilor, dedicate cadrelor didactice.
Consiliul reprezentativ al elevilor a înmânat flori, împreună cu gânduri și urări de bine tuturor cadrelor didactice din școală.
Mult stimată/stimate Doamnă/Domnule... Educatoare, Profesor învățământ preșcolar, Profesor învățământ primar, Învățătoare, Profesor, Profesoară:
După surâsul mamei, chipul educatoarei, al învățătorului sau al profesorului  este imaginea care ne zăbovește  cel mai mult în suflet peste ani. Se așază cuminte într-un tablou de familie ca o fotografie pentru vesnicie: nu știm niciodată unde începe și unde se sfârșește. Fiecare am ascuns în cotloanele sufletului  o vorbă, o mângâiere, chiar și un cuvânt mai aspru care, inevitabil, va deveni mai târziu, dulce povață. Astăzi, 5 iunie2013, gândurile noastre se îndreaptă spre Dumneavoastră, cei care oferiți lumină din lumina cunoașterii, a frumosului și a adevărului. Dumneavoastră, educatoare, învățători sau profesori, ați stiut să purtați cu demnitate această plăcută povară a învățăturii, ați răsădit cu desăvârșită răbdare semințe bune ce vor înflori cît mai frumos, poate, chiar de mâine. Vă dorim, dragi educatoare, învățători și învățătoare, profesori și profesoare, să aveți parte de sănătate, lumină în suflet, dragoste care să vă înconjoare cu puterea ei magică și să vă aducă bucurii în fiecare clipă! Vă mulțumim pentru că prin învățătura Dumneavoastră ne amintiți că în toate zilele vieții noastre trebuie să găsim, așa cum ne-ați învățat, cuvântul bun pentru cei singuri, reazem pentru cei căzuți, compătimire pentru cei suferinzi, milostenie pentru cei în lipsuri, nădejde pentru cei deznădăjduiți. În numele tuturor preșcolarilor și elevilor care deschid porțile acestei  școli, vă mulțumim și vă urăm  un sincer La mulți ani, Dumneavoastră, celor care străbateți același neabătut și apostolic drum!
Horia, 5 iunie 2013
Consiliul Reprezentativ al Elevilor Școlii  Gimnaziale ,,Carmen Sylva”
- grupa mare, coordonați de către doamna ed. Carmen Mititelu, au organizat o activitate din domeniul DEC, în care au fost implicați părinții, fiind invitați să fie ,,Educatori pentru o zi". Produsul final al activității a fost o impresionantă pictură cu vopsea lavabilă, la care și-au adus aportul toți preșcolarii (s-a lucrat pe echipe), dar și un grup de părinți talentați: Barcan Oana, Ciocan Ionela, Buză Raluca și Sârghi Petru. Pictura a primit și un titlu: ,,Portretul dascălului".
A consemnat pentru dumneavoastră,
Prof. înv. preşc. IONELA-LAURA CARAIMAN

2 comentarii:

  1. La multi ani, dragi profesori! O mica precizare...florile au fost oferite cadrelor didactice din partea Asociatiei Parintilor de la Scoala ,,Carmen Sylva'' drept multumire pentru suportul acordat copiilor nostri !

    RăspundețiȘtergere