marți, 4 iunie 2013

Oaspeții noștri - ,,Murdărica și Curățel"

Astăzi, Compania de teatru ZUZU din Iași, ne-a prezentat o piesă de teatru de păpuși educativă, cu titlul ,,Murdărica și Curățel".
Cortina este montată cu multă minuțiozitate.
Așteptăm cu sufletul la gură să înceapă spectacolul.
Aplaudăm cu nerăbdare.
Mai întăi facem cunoștință cu cele două fete inimoase care dau viață păpușilor.
Piesa de teatru a adus în lumina scenei personaje care, rând pe rând, au evidențiat , pe înțelesul copiilor, principalele reguli de igienă personală.
Spectacolul păpușilor s-a încheiat cu un scurt moment interactiv între păpușari și copii, concluzia fiind aceea că întotdeauna, copiii, trebuie să îi aibă ca prieteni buni pe Săpunel și Prosopica, pe Oglindel și Pieptănica, dar și pe Pastă și Periel.
După aplauzele furtunoase de la final, ne-am dat întâlnire, pentru un nou spectacol, o nouă lecție educativă, în anul școlar următor (să nu uităm că se apropie vacanța).
Spectacolul este inclus în calendarul activităților desfășurate în cadrul proiectului ED SANO. Spectatori au fost copiii de la clasa pregătitoare (prof. înv. prim. Tatiana Gîrbea) și preșcolarii de la grupa mijlocie - Fluturașii (prof. înv. preșc. Ionela - Laura Caraiman), elevi de la clasele a III- a A (prof. înv. prim. Ana Verde), a III- a B (prof. înv. prim. Rodica Pârvu) și a II-a A (prof. înv. prim. Elena Levărdă).
A consemnat pentru dumneavoastră,
Prof. înv. preşc. IONELA-LAURA CARAIMAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu