duminică, 9 iunie 2013

ECO - de la mic la mare!

Pe 22 Aprilie în fiecare an sărbătorim cu mic cu mare Ziua Pământului. Chiar în această zi, elevii clasei pregătitoare (coord. prof. înv. prim. Tatiana Gîrbea) au primit o lecţie de ecologie, în natură: au învăţat cum să planteze flori şi cum să le îngrijească. Astfel, curtea şcolii a căpătat pentru ei o nouă dimensiune, au găsit o altă destinaţie decât până acum: cultivarea plantelor, armonie cu natura, colorit şi parfum. Ne dorim, ca încetul cu încetul, prin astfel de activităţi, fiecare copil să conştientizeze importanţa Pământului pentru sănătatea noastră şi mai presus de orice pentru propria VIAŢĂ.
 
Elevii de la clasele I - VIII au reorganizat spatiul verde aferent corpului de clădire în care învață, prin ecologizarea zonei, realizarea de rondure ornamentale în care au plantat flori.
Nici preșcolarii nu s-au lăsat mai prejos: grupa mijlocie - FLUTURAȘII, coordonați de către doamna prof. înv. preșc. Caraiman Ionela - Laura, au desfășurat o activitate deosebită în cadrul opționalului MICII ECOLOGIȘTI, intitulată FLOAREA MEA-I CEA MAI FRUMOASĂ!.În cadrul activității fiecare copil a plantat o floricică pe care o are în atentă observare și îngrijire.
A consemnat pentru dumneavoastră,
Prof. înv. preşc. IONELA-LAURA CARAIMAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu