joi, 13 iunie 2013

O nouă activitate... ,,populară"!

Costumul popular a fost purat, cu mândrie și de această data, de către elevii școlii noastre. Ocazia pentru care l-au îmbrăcat a fost una deosebită - școala noastră a primit oaspeți: reprezentanți ai Primăriei Horia, părinți, echipe de filmare de la Clubul copiilor/Piatra Neamț, CNS/Roman, ROM TV/Roman, TOPALL TV/Roman. Cu această ocazie, a fost prezentat un program artistic, evoluând - într-un cadru mirific, un interior al unei locuințe ,,de pe vremea bunicii" - preșcolarii de la grupa mare (coord. ed. Carmen Mititelu), Nică (clasa a II-a A, coord. prof. înv. prim. Elena Levărdă), soliști vocali și instrumentali (coord. prof. înv. prim. Elena Levărdă și prof. Liliana Bulgaru), echipa de dansuri populare a școlii - DRAGOMIREȘTI (coord. Ioan Cloșcă și C-tin Artenie).
La finalul activității toți copiii au fost răsplătiți cu furtunoase aplauze și trdiționalii colăcei cu mac, rumeni și pufoși.
Menționez faptul că activitatea este parte component a Proiectului educational regional TRADIȚIA POPULARĂ, EMBLEMA IDENTITĂȚII NAȚIONALE, implementat în școala noastră în acest an școlar.

Puteți urmări una dintre filmările realizate, accesând link-urile următoare:

TOPALL TV-Roman

CNS-Roman

Prezentarea activității într-un articol în ZIARUL DE ROMAN:

A consemnat pentru dumneavoastră,
Prof. înv. preşc. IONELA-LAURA CARAIMAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu