sâmbătă, 1 iunie 2013

În lumea copiilor

Șirul evenimentelor dedicate zilei de 1 iunie a început de joi, 30 mai 2013, când grupa mijlocie - Fluturașii, îndrumași de prof. înv. preșc. Ionela-Laura Caraiman, au organizat o expoziție cu tema Luna florilor (temă inclusă în calendarul activităților extrașcolare ale grupei). Expoziția a cuprins lucrări ale copiilor, pe care părinții au putut să le achiziționeze, banii fiind folosiți într-un scop dulce: cumpărarea de prăjituri și sucuri pentru copii, de ziua lor.
1 iunie - ziua copiilor - a fost marcată în calendarul activităților vineri, 31 mai 2013, iar preșcolarii de la grădinița noastră au petrecut-o cum nu se putea mai minunat! Prin strădania doamnelor educatoare și a părinților a fost organizat un minunat carnaval la care fiecare copil a întruchipat un personaj îndrăgit:
Albă-ca-Zăpada și cei șapte pitici, flori, albine, buburuze și iepurași, zâne, prințese, pirați ai mărilor, Lupul și Scufița Roșie, Zorro, Spiderman, chiar și un leu... drăgălaș. Îi puteți admira în imaginile următoare:

Pentru ca sărbătoarea să fie memorabilia pentru toți copiii, după un program artistic susținut de fiecare grupă în parte, grupa mare a prezentat TEATRUL DE PĂPUȘI CU FIRE ȘI PĂPUȘI PROFESIONALE confecționate de către doamna educatoare Carmen Mititelu. A fost chiar o provocare,dar rezultatul muncii nu a fost în zadar.
Copiii s-au bucurat și de prezența clovnilor, care au oferit baloane tuturor!
Copiii de la grupa mică (ed. Angelica Tăbăcaru), precum și cei de la grupa mare (ed. Carmen Mititelu) au organizat, pe holul grădiniței, o expoziție cu vânzare, cuprinzând lucrări realizate de copii, pe diverse teme.
Puteți viziona chiar și filmări de la această activitate, care au fost realizate prin bunăvoința unor părinți, accesând link-urile următoare:
Teatrul de păpuși cu fire: 
https://www.facebook.com/photo.php?v=532703783464076

Spectacolul clovnilor:
https://www.facebook.com/photo.php?v=532700770131044

Program artistic prezentat de grupa mijlocie - FLUTURAȘII:
https://www.facebook.com/photo.php?v=532712576796530

Program artistic prezentat de grupa mare:
https://www.facebook.com/photo.php?v=532708206796967
A consemnat pentru dumneavoastră,
Prof. înv. preşc. IONELA-LAURA CARAIMAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu