marți, 4 iunie 2013

Glasuri de clopoței

,,Ca orice început, pentru clasa pregătitoare, în acest an şcolar, totul a fost inedit. Când spun totul, pun la un loc atât forma de organizare a clasei, a programei şcolare, a conţinuturilor curriculare cât şi a activităţilor desfăşurate de elevi.
Revista GLASURI DE CLOPOŢEI a venit ca un răspuns pentru întrebările ivite, ca o formă de explicitare a noutăţilor şi însumează în paginile sale elementele esenţiale ale unei bune organizări a acestei clase. Paginile  revistei au adresabilitate pentru părinţi dar şi pentru copii.
În conţinut se regăseşte  Catalogul clasei în imagini şi o parte din activităţile îndrăgite de micii şcolari – cântece, poezii – care au fost selectate la sugestia lor şi împreună cu ei. Nu în ultimul rând, am adăugat la final Pagina de creativitate cu scopul atragerii elevilor spre carte în general şi spre activităţile practice în particular, încercând să pun în valoare şi creativitatea micuţilor.
Revista apare semestrial, acest număr s-a axat pe începutul anului şcolar şi perioada semestrului I, urmând ca numărul următor să vină ca o continuare firească a activităţilor desfăşurate în semestrul al II-lea şi sugestii pentru vacanţa de vară."
(prof. înv. pim.TATIANA GÎRBEA)

Puteți vizualiza minunata revistă accesând link-ul următor:

http://staticlb.didactic.ro/uploads/magazines/76/37/15//glasuri_de_clopotei.pdf

A consemnat pentru dumneavoastră,
Prof. înv. preşc. IONELA-LAURA CARAIMAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu