vineri, 25 ianuarie 2013

Restanţă

Dragii mei,
Postez aici, în restanţă (pozele au ajuns la mine mai târziu, din păcate), activitatea desfăşurată de elevii şcolii noastre la finalul semestrului I, în luna decembrie 2012, activitate dedicată sărbătorilor de iarnă. Sala de sport a şcolii a răsunat de colinde, cântece de iarnă, dansul căpriţei, urături, sorcove şi dansuri populare prezentate de echipa de dansuri populare DRAGOMIREŞTI, formată din elevi ai şcolii noastre.
Clasa a II- B, prof. înv. prim. Apetrii Viorica:

Clasa a III-a B, prof. înv. prim. Pârvu Rodica:

 Clasele V - VIII:

Moş Crăciun a împărţit micilor artişti dulciuri şi fructe delicioase, drept răsplată pentru spectacolul deosebit pe care l-au prezentat.

Într-una dintre postările anterioare am prezentat activitatea clasei pregătitoare, desfăşurată cu ocazia aceluiaşi eveniment, copiii fiind îndrumaţi de d-na prof. înv. prim. Gârbea Tatiana.

Felicitări tuturor!
A consemnat pentru dumneavoastră,
Prof. înv. preşc. IONELA-LAURA CARAIMAN
 
 
 

2 comentarii:

  1. Daca tot ne tineti la curent, pe toti cei mari si cei mici, cu diversele activitati ale scolii si gradinitei va voi mai completa albumul foto cu cateva poze de la carnavalul de sarbatori al clasei a iv a A,profesor invatamant primar Dorina Danaila!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu mare pacere! Trimite pozele la mine pe mail si imediat apare postarea! Multumim pentru colaborare!

    RăspundețiȘtergere