joi, 31 ianuarie 2013

Elevi cu care ne mândrim! - (1)

Dragii mei,
M-am gandit să începem o nouă categorie de postări (sperăm să fie cât mai numeroase), intitulate sugestiv ELEVI CU CARE NE MÂNDRIM!. După cum spune şi titlul, vom prezenta rezultate deosebite obţinute de elevii şcolii noastre la diferite competiţii.
Pentru început, vă fac cunoştinţă cu o şcolăriţă extrem de ambiţioasă şi foarte sârguincioasă, pe nume ŞERBAN SONYA PATRICIA, elevă în clasa a II-a A.
Sonya a participat la un concurs literar organizat de Editura SINAPSIS. Sub atenta îndrumare a doamnei prof. înv. prim. VIORICA APETRII, Sonya a aşernut pe hârtie o minunată compunere cu titlul Dansul florilor.
Craţia  Sonyei (prezentată mai jos) a fost premiată cu Menţiune, fiind singura lucrare din judeţul Neamţ care a  primit un premiu şi a fost selectată pentru a fi publicată în cartea intitulată Micii scriitori ai primăverii.
A consemnat pentru dumneavoastră,
Prof. înv. preşc. IONELA-LAURA CARAIMAN

2 comentarii:

  1. Sa speram ca e doar inceputul rubricii ,si ,poate alti elevi,motivati de dragostea pentru parinti si invatatori/profesori, sa completeze cu un lung sir de premii rubricuta noastra a premiantilor!Succes copii!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim din suflet!
    Felicitări fetiţei dumneavoastră, Sonya!

    RăspundețiȘtergere