joi, 31 ianuarie 2013

Elevi cu care ne mândrim! - (1)

Dragii mei,
M-am gandit să începem o nouă categorie de postări (sperăm să fie cât mai numeroase), intitulate sugestiv ELEVI CU CARE NE MÂNDRIM!. După cum spune şi titlul, vom prezenta rezultate deosebite obţinute de elevii şcolii noastre la diferite competiţii.
Pentru început, vă fac cunoştinţă cu o şcolăriţă extrem de ambiţioasă şi foarte sârguincioasă, pe nume ŞERBAN SONYA PATRICIA, elevă în clasa a II-a A.
Sonya a participat la un concurs literar organizat de Editura SINAPSIS. Sub atenta îndrumare a doamnei prof. înv. prim. VIORICA APETRII, Sonya a aşernut pe hârtie o minunată compunere cu titlul Dansul florilor.
Craţia  Sonyei (prezentată mai jos) a fost premiată cu Menţiune, fiind singura lucrare din judeţul Neamţ care a  primit un premiu şi a fost selectată pentru a fi publicată în cartea intitulată Micii scriitori ai primăverii.
A consemnat pentru dumneavoastră,
Prof. înv. preşc. IONELA-LAURA CARAIMAN

duminică, 27 ianuarie 2013

Carnaval

Elevii clasei a IV-a A, coordonaţi de doamna profesor pentru învăţământul primar Dorina Dănăilă, au organizat un minunat CARNAVAL. Copiii s-au îmbrăcat special pentru această ocazie în costume ce reprezintă diverse personaje din lecturile lor preferate. Imaginile de mai jos confirmă minuţiozitatea pregătirilor şi bucuria de pe chipul copiilor.
Felicitări copiilor şi doamnei coordonator!

A consemnat pentru dumneavoastră,
Prof. înv. preşc. IONELA-LAURA CARAIMAN

vineri, 25 ianuarie 2013

Restanţă

Dragii mei,
Postez aici, în restanţă (pozele au ajuns la mine mai târziu, din păcate), activitatea desfăşurată de elevii şcolii noastre la finalul semestrului I, în luna decembrie 2012, activitate dedicată sărbătorilor de iarnă. Sala de sport a şcolii a răsunat de colinde, cântece de iarnă, dansul căpriţei, urături, sorcove şi dansuri populare prezentate de echipa de dansuri populare DRAGOMIREŞTI, formată din elevi ai şcolii noastre.
Clasa a II- B, prof. înv. prim. Apetrii Viorica:

Clasa a III-a B, prof. înv. prim. Pârvu Rodica:

 Clasele V - VIII:

Moş Crăciun a împărţit micilor artişti dulciuri şi fructe delicioase, drept răsplată pentru spectacolul deosebit pe care l-au prezentat.

Într-una dintre postările anterioare am prezentat activitatea clasei pregătitoare, desfăşurată cu ocazia aceluiaşi eveniment, copiii fiind îndrumaţi de d-na prof. înv. prim. Gârbea Tatiana.

Felicitări tuturor!
A consemnat pentru dumneavoastră,
Prof. înv. preşc. IONELA-LAURA CARAIMAN